Karriär

En ny tid, ett nytt arbetssätt — ett nytänkande byggbolag

Kvarnverket startade 2022, men vi har trots det lång erfarenhet från byggbranschen och att driva företag på ett effektivt och engagerat sätt.

Våra medarbetare har jobbat många år i branschen och våra ägare vet vad som krävs för att vara ett stabilt och attraktivt företag. Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team.

Vi söker yrkesarbetare

Under 2022 kommer Kvarnverket växa och vi ser ett behov av fler yrkesarbetare till Karlstad med omnejd. Är du intresserad av att få veta mer om Kvarnverket som arbetsplats samt förhoppningsvis börja arbeta med oss under 2022?

Hör av dig till Kristina Tranberg – vi ser fram emot din ansökan.

Om tjänsten

Vi söker nu yrkesarbetare som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan betong, armering, snickeri. Du är trygg i din yrkesroll och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Varför ska du jobba på Kvarnverket?

Hos oss får du jobba med de projekt du vill och du behöver inte fokusera på internrapportering, utan kan fokusera på projekten.

Vi tror inte på att detaljstyra våra medarbetare utan du har mycket frihet och behöver vara självgående. Vi erbjuder bra löner, bra sjukvårdsförsäkring och pensionspaket.

Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du ska ha god samarbetsförmåga och trivs med högt tempo. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är även trygg i din yrkesroll och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Yrkesbevis är starkt meriterande, alternativt att du förvärvat kompetens vi bedömer likvärdig på annat sätt.

Du bör ha några års erfarenhet inom området.

B-körkort är ett krav. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Ansökan

Du ansöker via mail till Kristina Tranberg – kristina.tranberg@kvarnverket.se.

Alla ansökningar behandlas löpande. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Kristina Tranberg via ovanstående mail.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt. Därför är både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund varmt välkomna till oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Karlstad med omnejd

Lediga jobb

Kvarnverket växer och vi ser ett behov av fler anställda i Karlstad med omnejd. Är du intresserad av att få veta mer om Kvarnverket som arbetsplats samt förhoppningsvis börja arbeta med oss?