Om oss

En ny tid, ett nytt arbetssätt — ett nytänkande byggbolag

Kvarnverket startade 2022, men vi har trots det lång erfarenhet från byggbranschen och att driva företag på ett effektivt och engagerat sätt.

Våra medarbetare har jobbat många år i branschen och våra ägare vet vad som krävs för att vara ett stabilt och attraktivt företag.

Haga Strand — första projektet

Vårt allra första uppdrag är att bygga 53 bostadsrättslägenheter i tre punkthus vid Haga i Karlstad. Uppdragsgivare är HSB Produktion i Värmland. Ett mycket bra exempel på förtroendet att få genomföra stora projekt baserat på vår erfarenhet, kunskap och arbetssätt.

Kvarnverket

Anpassade projektlösningar

Vi anpassar genomförandet av våra projekt utifrån de förutsättningar som gäller för just det projektet och de önskemål våra uppdragsgivare har.

Vår kunskap om byggnation kombinerat med våra uppdragsgivarens vision, där vi jobbar tillsammans på ett prestigelöst sätt blir alltid den bästa lösningen.

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tellus risus, hendrerit quis dictum vel, lacinia ut ante. Aliquam rhoncus purus sed mauris hendrerit, vitae pharetra nisl suscipit.