Arbetsledare

Vi söker arbetsledare

Vill du börja jobba hos oss på Kvarnverket? I så fall ska du passa på att söka jobb nu, för vi ska utöka vår verksamhet med arbetsledare.

Om tjänsten

Om du jobbat några år med större husbyggnadsprojekt, kan du vara rätt person för oss. Då förutsätter vi att du är engagerad, strukturerad och självständig.

Som arbetsledare ska du delta aktivt i arbetet och tillsammans med platschefen på projekten driva verksamheten framåt.

Varför ska du jobba på Kvarnverket?

Hos oss får du jobba med de projekt du vill och du behöver inte fokusera på internrapportering, utan kan fokusera på projekten.

Vi tror inte på att detaljstyra våra medarbetare utan du har mycket frihet och behöver vara självgående. Vi erbjuder bra löner, bra sjukvårdsförsäkring och pensionspaket.

Låter det intressant? Läs vidare om du har det som krävs för att bli en av oss.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du ska ha god samarbetsförmåga och trivs med högt tempo. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är även trygg i din yrkesroll och vill vidareutvecklas inom ditt yrke. Yrkesbevis är starkt meriterande, alternativt att du förvärvat kompetens vi bedömer likvärdig på annat sätt.

Du bör ha några års erfarenhet inom området.

B-körkort är ett krav. Du ska också behärska både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Ansökan

Skicka din ansökan med CV till karriar@kvarnverket.se.

Alla ansökningar behandlas löpande. Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Kristina Tranberg via mail.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt. Därför är både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund varmt välkomna till oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid
Arbetsområde: Karlstad med omnejd

Skicka in din ansökan